Exclusieve Golfreizen

Om een geslaagde golfreis te plannen is meer nodig dan uit een catalogus een hotel en greenfee package te boeken. De combinatie van hotel en golfbaan bepaalt voor een groot deel het succes van uw reis. De juiste keuze maken werkt totaal anders dan bij het plannen van een gewone reis. Dit komt omdat persoonlijke smaak en individuele golfcapaciteiten aan elkaar gekoppeld moeten worden. Daarnaast is er ook nog een enorme keuze aan bestemmingen.

Door mijn ervaring als golfer kan ik een passende reis voor u plannen. Door mijn samenwerking met Michael Sombroek (PGA Pro, die wereldwijd in de Pro tour heeft gespeeld) kan ik de juiste combinatie van baan aan uw speelsterkte koppelen. Of u nu iedere dag intensief wilt golfen of juist golf wilt combineren met strand of cultuur, met mijn reis en golf ervaring sta ik garant voor het creëren van een geslaagde golfreis voor u en uw partner en/of vrienden.


golfreizen spanje

Op basis van uw wensen en voorkeuren stel ik uw golfreis samen. Natuurlijk regel ik alle starttijden, (eventueel ook buggies en clubhuur) zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het golfen en niet nog ter plekke alles moet regelen.


winter golfreizen

Uit ervaringen van klanten weet ik dat het kiezen van de juiste banen, met hoge kwaliteit en passend bij het speelniveau een uitdaging blijkt. Door mijn netwerk in de golf wereld kunt u verzekerd zijn dat niet alleen de reis, maar ook de belevenis van het golfen in een exclusieve/uitmuntende omgeving een succes wordt.


golfreizen costa del sol

Als actieve golfer, door tijdens mijn vakanties in het buitenland golf te spelen, maar ook door de ervaring van PGA Professional "Michael Sombroek"  die op meer dan 300 banen wereldwijd heeft gespeeld,  zorgen ervoor dat ik weet ik waar ik het over heb. U gaat niet zo maar op een golfbaan spelen, maar ik zorg dat u op golfclubs terecht komt, waar u nog lang met uw golf vrienden over gaat vertellen.

Graag stel ik uw perfecte golfreis samen zodat u zich kunt concentreren op het golfen in plaats van alles zelf te moeten regelen.Golf Training Reizen met PGA Pro naar Spanje en Florida


 

Wilt u beter leren golfen? Wilt u op bijzondere banen ervaren hoe u golft? Golft u graag in een kleine exclusieve groep van maximaal 6 personen?

Naast individuele golfreizen kunt u bij mij terecht voor een compleet verzorgde golfreis onder begeleiding van PGA Professional Michael Sombroek. In samenwerking met Sombroek Golf Academy zijn er 5 verschillende golf groepsreizen naar Spanje of Florida te boeken. Tijdens onze reizen geniet u niet alleen van het golfen op exclusieve banen samen met andere golf enthousiasten, maar u gaat bovendien ook nog uw golfspel volgens een beproefde en innovatieve wijze verbeteren.

Als u al met een groep van 4 tot 6 personen heeft? Dan kan een golfreis onder begeleiding van PGA Pro Michael Sombroek exclusief voor uw groep geboekt worden.

golfreis florida

Golfreizen met Sombroek Golf Academy


 

Winter Training Camp Tenerife

7 daagse golf training reis naar Tenerife in January vanaf 1590€ pp.

Season Opening Costa del Sol

7 daagse golfreis met golfles programma naar San Roque Club in Spanje vanaf 1590€ pp.

Lente Golfweek Florida

8 daagse golfreis naar Florida met PGA Professional Michael Sombroek vanaf 2490€ pp.

Zomer Midweek Barcelona

5 daagse golf training reis met Sombroek Golf Academy naar Vallromanes bij Barcelona vanaf 1090€ pp.

Herfst Golfweek Mallorca

7 daagse golfreis met golfles naar Mallorca vanaf 1490€ pp.

Voor meer info over de golf groepsreizen en de exacte data kunt u contact met mij opnemen. Details zoals hotel, golfbanen en een gedetaileerd programma vindt u ook op de website van Sombroek Golf Academy.

Ik ben de exclusieve reisagent voor Sombroek Golf Academy en verzorg alle boekingen voor hun golf groepsreizen. Heeft u speciale wensen voor uw golfreis of wilt u aansluitend aan een Golfreis met Sombroek Golf Academy nog een paar verlengingsdagen, dan kan ik dit altijd extra voor u inplannen.