Luxe Cruise

Cruise reizen wordt steeds populairder bij de mensen. Dit komt omdat het prijstechnisch gezien heel aantrekkelijk is geworden. Er is tegenwoordig zoveel keus en zoveel rederijen dat ik me kan voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
Doordat ik zelf al verschillende cruise reizen gemaakt heb met verschillende rederijen en in diverse gebieden kan ik u goed adviseren wat het beste bij u past.


cruise royal caribbean
Er is werkelijk alles aan boord voor jong en oud. Rijst u samen met u kinderen of teenagers, ze zullen de tijd van hun leven hebben op diverse schepen. Geweldige shows, live muziek entertainment , gevarieerd eten de hele dag door van buffet tot bedienend restaurant a la carte. Heerlijke drankjes , cocktails aan het zwembad, workshops, fitness en geweldige spa,
Schaatsbaan, klimmuur, mini golfbaan, surfsimulator, bibliotheek, winkels en nog zo veel meer.


 
Wilt u liever rust en luxe en heerlijk hoogstaand eten met top bediening ook daar zijn genoeg mogelijkheden voor. Enkele voorbeelden van goede rederijen is Royal Caribbean, Celebrity Cruisen, Mein Schiff, Holland Amerika lijn. Maar voor een goed advies wat het beste bij u past neem gerust contact met mij op.
 

all inclusive cruise
Natuurlijk is de route ook niet onbelangrijk met de aanleghavens, alles is mogelijk van Caribisch gebied vanuit Florida, tot middellandse zee, en van Arabische Emiraten tot aan Noorse Fjorden en nog veel meer.
Wilt u anders dan anders cruisen, dan raad ik u een "once in a liftime" zeil ervaring op te doen bij  Ik werk samen met de Nederlandse eigenaren van Godiva sailing cruises, die met hun eigen tweemaster, luxe zeilcruises aanbieden langs de Turkse en Griekse kust vanuit Bodrum. Ik kan een heel pakket voor u samenstellen van vlucht, transfer naar de boot, eventueel verlenging in hotels voor en na de cruise, huurauto, transfer naar de luchthaven of parkeren op de luchthaven, overnachting in hotel op vliegveld voor en of na de vlucht, verzekeringspakket van reisverzekering tot annuleringsverzekering.