Luxe Hotels en Resorts

Luxe hotels vind je over heel de wereld natuurlijk, en wat een luxe hotel voor ene persoon is hoeft geen luxe hotel voor de andere persoon te zijn. 

 
Persoonlijk probeer ik altijd luxe hotels 4,5 tot 5 sterren te vinden voor een betaalbare prijs, met goede referenties uiteraard, en waar service en eten op een hoogstaand niveau staat.


Het hoeft zeker niet altijd grote luxe resorts te zijn , het kan ook een klein boetiekhotel zijn met alle voorzieningen of een aparte bed en breakfast.
 
Ik heb de nodige adressen waar we zelf al geweest zijn over de hele wereld, maar kan ook goed adviseren aan de hand van de referenties van klanten , familie en vrienden en bekenden.


Dus ben jij net op zoek naar dat ene speciale hotel, heb je iets te vieren en wil je iets speciaals voor deze reis, laat het me weten en ik ga voor je op zoek.
 
Of het nu in Bali, Thailand, Dominicaanse Republiek, Mexico, Griekenland, Oostenrijk, Spanje,België, Italië, Cuba, Amerika of waar dan ook ter wereld is , ik vervul graag al je reiswensen.