Nachtmerrie of ontspanning?
Laat het plannen van je vakantie niet een nachtmerrie worden. Vakantie zou juist over ontspanning moeten gaan. Dus laat het maar los, RELAX, laat mij maar al het zware werk voor je doen!


amondo travel

Wil je liever zelf zoeken en boeken? of alvast inspiratie opdoen?
Klik dan hier

Over mij:
Als reisadviseur ben ik aangesloten bij Dimension travel Experts Nederland. Ik kan daardoor veilig en gegarandeerd, unieke reizen en prijzen aanbieden bij alle bekende luchtvaart, spoor, tour en Cruise maatschappijen en kan accommodaties aanbieden die perfect zullen aansluiten voor jouw specifieke wensen.

Omdat jij graag reist, werken wij atijd in afstemming met jou, zodat jij het beste uit je vakantie kunt halen. Mijn klanten ontvangen altijd persoonlijke en belangrijke informatie over hun reis en bestemmingen, ook deel ik specifieke lokale informatie betreffende city-maps, restaurants, bezienswaardigheden, (openbaar)vervoer, transvers enz.


Wat is een persoonlijk travel planner eigenlijk?
Wij zijn ervaren wereldreizigers, die de weg kennen en deze ervaring inzetten om jou oneindig veel tijd te besparen. Wij zorgen voor inspirerende, goed georganiseerde, zorgeloze vakanties, die uniek aansluiten bij jou en je wensen. Jij hoeft dan niet meer uren achter elkaar internet af te struinen, accommodaties te vergelijken met conflicterende beoordelingen, uitgemolken Top-Tien lijsten of Trip advisor advertenties door te worstelen.

Onze ervaring strekt zich uit van luxe witte strandvakanties tot hostel-hopping ontdekkingsreizen. Via ons netwerk kunnen wij u over heel de wereld van dienst zijn.


Wat krijg je eigenlijk?
Ik bied je, per telefoon, bij jouw thuis of per e-mail consult aan om JOUW wensen te begrijpen en aan te voelen. Zodra ik dat weet stem ik dit met jou af om te zien of ik inderdaad begrepen heb wat je wensen en ideeën zijn. Hierna ga ik samen met mijn netwerk voor jou aan het werk. Ik zoek dan naar de beste bestemmingen, aansluiting (bv tussen vluchten en transfers), de specifieke zaken van een land (ter plaatse), de must-sees. Maar ook de belangrijke reisbenodigdheden als koffergewicht, betaal mogelijkheden, visaas, inentingen enz). Binnen enkele dagen breng ik dmv een e-mail mijn onafhankelijk verslag uit. Hierin biedt ik verschillende vrijblijvende reisadviezen aan (helemaal uitgewerkt met prijzen, vluchttijden, accommodaties enz). Het enige wat jij nog hoeft te doen is een KEUZE maken. Daarna verzorg ik de rest. Alle afhandelingen van boekingen, aanvragen, reserveringen neem ik voor mijn rekening.


Wat zijn de kosten?
Mijn totaalpakket is voor jouw GRATIS. Al mijn kosten worden betaald door commissies van de geboekte hotels, vluchten enz. Wij kunnen boeken bij de meeste touroperators-reisaanbieders en zijn dus volledig onafhankelijk in ons advies en aanbod. De tarieven die jij bij een willekeurig touroperator of hotel vindt, zijn de prijzen die wij handteren (sterker nog, vaak kunnen wij door ons breed netwerk ook onder deze prijzen gaan)

Neem contact met mij op