Wintersport

Wintersport reizen zijn al heel wat jaren heel populair bij de Nederlanders. Het is een geweldige sport in een prachtige gezonde berglucht omgeving met vaak prachtige pistes, loipes en wandelpaden.  Het is leuk om dit in groepsverband te doen met een stel vrienden, maar zeer zeker ook als koppel.


 

Er zijn heel wat mogelijkheden voor ieders wens. De meest populaire landen zijn uiteraard Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland. 

Het is helemaal persoonlijk waar je voorkeur naar uit gaat, wil je eindeloos skiën van morgens vroeg dat de lift open gaat en lange tochten maken dan is vaak Frankrijk en Italië de beste keus.


 

skireizen

Ben jij meer de relaxte skier en houd je er ook van om  s’avonds lekker te dineren en ook een feestje en gezellige apres ski dan is Oostenrijk nog altijd de favoriet vind ik . Zwitserland is natuurlijk ook prachtig en heel mondain altijd met een geweldige keuken.

Er is genoeg aanbod en keus, tegenwoordig word er ook vaak gevlogen naar de gebieden maar het meest populair is nog altijd met eigen auto of pendelbus.


colorado
zwitserland

Je ziet aanbiedingen incl. ski pas maar dat hoeft niet altijd het voordeligst te zijn, soms komt het ook zo uit dat als je de ski pas los boekt je voordeliger uit bent dan dat hij in het pakket inbegrepen zit. 

Er zijn vele mogelijkheden van eenvoudige ontbijt pensions t/m 5 sterren luxe hotels , van chalets tot prachtige appartementen.

 

ski vakantie

Zelf ben ik een ervaren skier en kan je over genoeg ski gebieden en accomodaties adviseren. Ben je geen skier ? Ook met langlaufen of wandelen heb je heerlijke wintervakanties.

Neem gerust contact met me op en we zoeken samen de perfecte bestemming en accommodatie voor u op.